MATCH: Inter – Dortmund

 SPELTIPS: Inter över 1.5 mål

 SPELSTOPP: 21.00 23/10

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: ComeOn

Odds

2.00
SPELA HÄR!

Stormöte i Champions League på San Siro under onsdagskvällen. Inter och Dortmund ska göra upp om tre poäng i Grupp F. 

Det är ett hemmalag som inledde årets Champions League med att kryssa hemma mot Slavia Prag och sedan förlora med 2-1 borta mot Barcelona, därför går Inter in till den här matchen med kravet på poäng för att inte halka efter Barcelona och Dortmund för mycket.

Bortalaget spelade först 0-0 mot Barcelona och vann sedan 2-0 borta mot Slavia Prag och har skaffat sig ett bra läge i gruppen. Dortmund är dock inte lika stabila på bortaplan som man är hemma i Tyskland.

Dortmund kommer nu till ett San Siro och Inter där hemmalaget måste gå framåt och kommer trycka på. Även om bortalagets försvar stundtals har sett väldigt stabilt ut så är detta en match där svängdörrarna kan stå öppna åt båda hållen. Inter kommer trycka på och ger därför Dortmund lägen att kontra och pressa framåt. Dortmund är även kända för att vara ett offensivt lag så man kommer inte backa hem även om Inter börjar pressa.

Hemmalaget har inlett säsongen stabilt om man kollar på hemmaplan, fem vinster, ett kryss och en förlust som kom mot Juventus. I Inters senaste match där man slog Sassuolo med 4-3 fick båda anfallarna Martinez och Lukaku göra två mål var så målformen hos offensiva spelarna är på plats.

Mitt spel till den här matchen är att Inter gör över 1.5 mål i matchen till oddset 2.0, båda lagen vill spela offensivt och det kommer bidra till lägen åt båda hållen. 2-1 till Inter eller 2-2 känns inte som ett helt orimliga resultat.

Speltips: Inter gör över 1.5 mål

Jag väljer att spela på Inter över 1.5 mål. Här är några orsaker till detta:

  • Inter är i behov av poäng för att inte halka efter för mycket i gruppen så man behöver gå framåt

  • Det är målgaranti när Inter spelar på San Siro mål i nio raka hemmamatcher

  • Det är på bortaplan som Dortmund har gått på minor tidigare

Spela att Inter gör över 1.5 mål hos ComeOn

Regler & Villkor gäller 

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här