MATCH: Bochum – Bayern München

 SPELTIPS: Bayern München över 3.5

 SPELSTOPP: 20:00 29/10

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: Mr Green

Odds

2.05
SPELA HÄR!

Tyska cupen går in i sin andra omgång, storklubben Bayern München ska resa till Bochum och möta VfL Bochum i en match där klasskillnaden mellan klubbarna ska vara påtaglig. 

En match med två lag som är på helt olika nivåer vad gäller kvalitet. Bochum är i botten av andra divisionen med en vinst på elva matcher mot ett Bayern som är ett av världens bästa fotbollslag.

Bochum har som sagt inlett den här säsongen svagt och ligger för tillfället på kvalplats nedåt i seriesystemet. Laget har inte fått till de alltså och alldeles för många kryssmatcher har lett till att man halkat efter i tabellen.

Bortalaget har som vanligt trummat på och kör över de flesta motståndare, man har under säsongen dock tappat ovanligt mycket poäng för att vara Bayern. Men i denna matchen ska det vara så stora skillnader så här ska man vinna och det enkelt. Bochum har inte vunnit på hemmaplan sedan i somras då man vann en träningsmatch.

Så mitt tips är att Bayern München kommer köra över Bochum och vinna med ett par mål. I första omgången som även var säsongens första match vann Bayern München borta mot Energie Cottbus med 3-1, Cottbus och Bochum är likvärdiga vad gäller spelarmaterial och nu har Bayern fått igång spelet ännu mer och resultat borde kunna rinna iväg ännu mer. Så mitt spel blir att München gör över 3.5 mål i den här matchen till oddset 2.05

Speltips: Bayern München över 3.5 mål

Jag väljer att spela Bayern München över 3.5. Här är några orsaker till detta:

  • Bayern München är ett mycket bättre lag

  • Bochum har inlett säsongen bedrövligt

  • Bochum har släppt in 13 mål på sina fem senaste hemmamatcher i 2.bundesliga, inget talar för att de snittet ska bli lägre efter matchen mot Bayern München

Spela Bayern München över 3.5 mål hos Mr Green

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här