MATCH: Bayern München – Fortuna Düsseldorf

 SPELTIPS: Leon Goretzka gör mål

 SPELSTOPP: 18:30 30/5

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: 888sport

 Odds

3.10
SPELA HÄR!

Bayern München vann imponerade senast mot Dortmund och drog ifrån i ligan, nu skiljer det sju poäng ner till tvåan Dortmund med åtta omgångar kvar och det ska mycket till om inte Bayern München åter lyfter pokalen i år. 

Nu ska Bayern ta emot Düsseldorf som återfinns i andra änden av tabellen och krigar för sin överlevnad i Bundesliga. Laget har efter coronaviruset tagit fem poäng på sina tre matcher, poäng som kan visa sig vara avgörande i slutändan. För formen innan coronavirusets utbrott var allt annat än bra.

Men nu ska man ta sig till München och ställas mot ligans bästa lag och här kommer Fortuna få rikta in sig på försvarsspel och inte släppa till ytor bakåt.

En spelare vars formkurva pekade spikrakt uppåt innan coronaviruset var Leon Goretzka i Bayern München. Han imponerade stort i matcherna innan uppehållet men har även hållit sin form intakt efter då han visat prov på fina aktioner i matcherna som varit även efter uppehållet.

I en sån här match där Bayern kommer äga i stort sett allt bollinnehav så kommer Goretzka få mycket bollar att jobba med vilket gör att spelet att Goretzka ska göra mål känns väldigt intressant. Lewandowski är oftast den som det pratas om framåt då han öser in mål men i den här matchen tror jag att Goretzka kommer kliva fram och sätta dit ett mål till oddset 3.10 hos 888sport.

Speltips: Leon Goretzka gör mål i matchen

Jag väljer att spela på Leon Goretzka som målskytt. Här är några orsaker till detta:

  • Goretzka har visat upp en imponerade formkurva senaste tiden

  • Bayern München ska dominera den här matchen vilket öppnar upp ytor

  • Gjorde mål i första matchen efter corona uppehållet och var var även nära att göra mål senast mot Dortmund

Spela Leon Goretzka som målskytt hos 888sport

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här