MATCH: Barcelona – Atletico Madrid

 SPELTIPS: Över 2.5 mål

 SPELSTOPP: 22:00 30/6

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: William Hill

 Odds

2.04
SPELA HÄR!

En riktig stormatch bjuds vi på i La Liga när Barcelona ska emot Atletico Madrid. Tvåan mot trean i tabellen och Barcelona har inte råd att tappa poäng om man inte ska halka efter Real Madrid allt för mycket i striden om första platsen.

I och med att Barcelona endast fick med sig ett kryss i sin senaste match borta mot Celta Vigo så är laget nu två poäng bakom Real Madrid i racet om titeln. Så med sex omgångar kvar är alla poäng otroligt viktiga för hemmalaget. Nu väntar också kanske svårast tänkbara motståndare utöver Real Madrid när de andra Madridlaget Atletico Madrid ska komma på besök.

Det är även ett Atletico Madrid som sedan återstarten varit riktigt bra både defensivt och offensivt. På de fem spelade matcherna har Atletico gjort 10 mål framåt och endast släppt in 2. Dock var den dåliga starten som laget hade något som gör att Atletico Madrid fortfarande är alldeles för långt bakom de två andra topplagen för att kunna hota om titeln.

Detta kommer bli en sprakade match tror jag, båda lagen kommer ösa framåt och gott om offensiv kvalitet finns i båda lagen. Att det är två riktigt bra lag som möts märks inte minst på statistiken mellan lagen. De sjutton senaste mötena har antigen slutat oavgjort eller med uddavinst för något at av lagen. Senast de båda möttes var i spanska cupen i januari då vann Atletico Madrid med 3-2.

Jag tror även denna match kommer bli en jämn historia och om jag får gissa tror jag det kommer sluta 2-1 till något av lagen. Så oddset 2.04 på över 2.5 mål i matchen är taget.

Speltips: Över 2.5 mål i matchen

Jag väljer att spela på Över 2.5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Två lag som spelar väldigt offensiv fotboll

  • Barcelona har haft lite kämpigt sedan återstarten kan ge öppningar för bortalaget

  • Atletico Madrid har bara släppt in 2 mål på fem matcher, men gör mycket mål framåt

Spela Över 2.5 mål i matchen hos William Hill

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här