MATCH: Dortmund – Inter

 SPELTIPS: Över 2.5 mål

 SPELSTOPP: 21:00 5/11

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: William Hill

 Odds

1.90
SPELA HÄR!

Champions League och gruppspelet vänder och ett returmöte mellan Dortmund – Inter står på menyn. 

Denna matchen mellan lagen kan bli den som avgör vilket av dessa två som tar sig vidare från gruppen. Barcelona toppar Grupp F med sju poäng sedan kommer både Dortmund och Inter på fyra poäng. Så det är viktiga poäng som står på spel mellan lagen.

Båda lagen kommer in till matchen med segrar i ryggen. Dortmund hemmaslog Wolfsburg med 3-0 och Inter bortaslog Bologna med 2-1.

Hemmalaget ett starkt hemmalag och senast laget förlorade på hemmaplan var i April. Inter är dock även ett starkt lag på bortaplan och har 9 av 10 segrar de senaste matcherna på bortaplan.

Det är upplagt för en jämn match där inget av lagen vill riskera att tappa alla tre poängen. Kommer det ett tidigt mål från något av lagen så kommer det öppnas upp ytor och målen kan trilla in.

Båda lagen är målglada och Inter anfallaren Lukaku har visat prov på målform på slutet och stod för två mål i senaste matchen.

Hemmalagets Marco Reus är osäker till spel annars är det bra försvaren Schmelzer som finns på hemmalaget skadelista. Inter har fyra spelare på skadelistan, Roberto Gagliardini är det nyaste tillskottet till den listan då han klev av skadad i Inters senaste match.

Två målglada lag, som jagar tre poäng för att få sig ett försprång i gruppen. Målchanser kommer skapas frågan är bara vilket lag som förvaltar dessa bäst. Jag väljer vilket fall att spela att det blir över 2.5 mål i matchen till oddset 1.90

Speltips: Över 2.5 mål i matchen

Jag väljer att spela på över 2.5 mål. Här är några orsaker till detta:

  • Dortmund gör alltid mycket mål på hemmaplan

  • Lukaku är i målform och gjorde två mål i Inters senaste match

  • Fem av Inters senaste bortamatcher har spelet suttit

Spela Över 2.5 mål hos William Hill

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här