MATCH: Napoli – Salzburg

 SPELTIPS: Napoli vinner

 SPELSTOPP: 21:00 5/11

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: 888sport

Odds

1.89
SPELA HÄR!

Champions League grupperna vänder och lagen som möttes för två veckor ställs nu återigen mot varandra. Napoli som toppar Grupp E tar mot Salzburg. 

Napoli kan vid vinst i stort sett säkra avancemang till Champions League slutspelet. Skulle laget dock förlora matchen mot Salzburg så hamnar man i en tuffare situation där Napoli kommer att behöva plocka poäng i någon av matcherna mot Liverpool och Genk för att ta sig vidare.

Lagen mötte vandra för två veckor sedan i Champions League i de mötet var det Napoli som var starkast och vann med 3-2.

Hemmalaget förlorade i helgen stormötet mot Roma och har innan dess två kryss i ligan, laget måste nu studsa tillbaka till vinnarspåret om man inte ska halka efter i ligan och därför kommer det här mötet mot Salzburg lägligt. Här kan man återigen få luft under vingarna och stärka självförtroendet i gruppen vid en seger.

Bortalaget kommer till matchen som serieledare i Österrike man har 13 matcher utan förlust i ligan. Norska stjärnskottet Erling Braut Håland är på allas läppar efter en imponerade start och många stora klubbar runt om i Europa är nu intresserade av den norska talangen. Annars kommer bortalaget till mötet med en del skadebekymmer och jag har svårt att se att man ska resa hem från Neapel med någon poäng i bagage.

Napoli ska vara numret större i den här matchen och oddset 1.89 på en hemmaseger tycker jag är ett odds som är för bra för att inte spela. Napoli anfallaren Milik är i storform och kommer vara ett ständigt hot mot Salzburgs backlinje.

Speltips: Napoli vinner

Jag väljer att spela på Napoli vinner. Här är några orsaker till detta:

  • Napoli är starka hemma i Europa spelet.

  • Salzburg dras med en del skador

  • Napoli vann mötet mellan lagen för två veckor sedan på bortaplan

Spela Napoli som vinnare hos 888sport

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här