MATCH: Atalanta – Manchester City

 SPELTIPS: Manchester City -1

 SPELSTOPP: 21:00 6/11

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: ComeOn

Odds

2.25
SPELA HÄR!

Champions League står åter på menyn, Atalanta får besök av Manchester City. Matchen spelas dock inte på Atalantas ordinarie hemmaplan i Bergamo utan på San Siro i Milano där alla Atalantas hemmamatcher i Europa spelas medan man bygger om sin hemmaarena. 

Lagen möttes i Champions League för två veckor sedan i Manchester. Där var det ett City som fullkomligt körde över Atalanta och vann med 5-1. Jag ser ingen annat utväg än att Manchester går in och tar en vinst även i den här matchen.

Manchester City är ett bättre lag än hemmalaget, ett Atalanta som även förlorade senaste hemmamatchen mot Cagliari med 2-0. Atalanta har varit starka framåt under säsongen och man vill spela offensiv fotboll, detta har dock även lätt till att försvarsspelet har blivit lidande. Speciellt i Europaspelet så har spelstilen som Atalanta har spelat blivit hårt straffade. Laget har släppt in 11 mål på tre matcher under Champions League gruppspelet och står på 0 poäng efter tre omgångar.

City har sedan man gick på minan och förlorade hemma mot Wolverhampton med 2-0 i början av Oktober trummat på igen och man vinner match efter match. Spelet imponerar inte alltid men målen kommer för City och man är ett otroligt starkt kollektiv med en mängd stjärnspelare som kan göra det där avgörandet när det krävs.

Mitt spel till den här matchen är att City tar tre poäng och vinner matchen, för att få upp oddset då jag även tror City kommer vara spelförande laget och kunna få in hel del bollar så spelar jag Manchester City -1. För att spelet ska sitta måste alltså Manchester City vinna med minst två mål. Oddset på detta spelet är 2.20 hos ComeOn.

Speltips: Manchester City -1

Jag väljer att spela på Manchester City -1. Här är några orsaker till detta:

  • Manchester City vann mötet för två veckor sedan med 5-1

  • Atalanta spelar inte på sin ordinarie hemmaarena under Champions League

  • Atalanta har varit svaga under Europaspelet och har tre raka förluster

Spela Manchester City -1 hos Comeon

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här