MATCH: Milan – Juventus

 SPELTIPS: Båda lagen gör mål

 SPELSTOPP: 21:45 7/6

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: 888sport

 Odds

1.83
SPELA HÄR!

Ett riktigt stormöte väntar i Serie A. Ligans två största och mest framgångsrika lag genom tiderna ska ställas mot varandra. Nu är det dock ett Juventus som går för ytterligare en ligaseger mot ett Milan som försöker jaga en Europa League plats. Men Milan tenderar att tända till extra i stormatcher och med Zlatan Ibrahimovic tillbaka på planen kan allt hända. 

I och med att Lazio förlorade med hela 3-0 mot Milan i den senaste omgången där en viss Zlatan Ibrahimovic var tillbaka på planen i Milantröjan efter sin skada. Svensken levererade direkt med både ett mål och en assist i den matchen. Milan seger mot Lazio hjälpte även motståndaren i den här matchen Juventus. Då de i och med Lazios poängtapp nu har en ledning i ligan på sju poäng med sex omgångar kvar. Så Juventus verkligen allt i egna händer för att kunna bärga ytterligare en Scudetto.

För Milans del som har fin form sedan återstarten av Serie A väntar en jakt på Europa League-platsen. Men fortsätter Milan som de spelat de senaste matcherna så ska en topp 6 placering inte alls vara någon omöjlighet.

Ser man till båda lagens prestationer den senaste tiden så ska det bara spruta in mål åt båda håll. Riktigt så kul tror jag inte vi kommer få det men att det kommer bli mål är jag helt säker på. Matcherna mellan lagen brukar alltid var otroligt jämna och med Ronaldo i Juventus och Zlatan i Milan så räcker det med en enskild prestation så kan en matchbild ändras snabbt.

Men två lag som har bra offensiv kvalitet och ett Milan med en bra trend gör att jag väljer spelet båda lagen gör mål i matchen.

Speltips: Båda lagen gör mål i matchen

Jag väljer att spela på BLGM. Här är några orsaker till detta:

  • Milan har sett stabila ut sedan återstarten efter coronaviruset

  • Juventus är som alltid Juventus och levererar mål i matcherna

  • Zlatan var tillbaka i Milan senast och de med besked, 1 mål och 1 assist

Spela BLGM hos 888sport

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här