Speltips Champions League2021-08-10T12:49:43+02:00

UEFA Champions League som den formellt kallas, är världens största klubblagsturnering. Varje år gör Europas bästa klubblag upp om den åtråvärda trofén, där den stora höjdpunkten är finalen som vanligtvis spelas i mitten på juni. Att få vara med i Champions League är ett minne för livet för alla spelare – men främst en läktarfest för alla fotbollsälskare. Den stora passionen kring turneringen har gjort det till ett av världens hetaste spelobjekt, med flera hundra olika odds varje match. Spelbolagen står på rad för att locka till sig nya spelare, och betting-intresserade har tack vare detta en uppsjö av attraktiva bonusar och gratisspel att välja mellan.

SENASTE SPELTIPSEN FRÅN CHAMPIONS LEAGUE

KAMPANJER OCH ERBJUDANDE

Under säsongen bjuder ligan på en mängd spännande matcher. Den stora mängden matcher och det extensiva turneringsformatet, med kval, gruppspel och slutspel, gör det möjligt att från ett betting-perspektiv urskilja viktiga trender. Segertåg, formsvackor, derbyspöken och målrekord är några exempel på återkommande fenomen som du med lite fingertoppkänsla för betting lätt kan omvandla till pengar.

Vad kan man spela på?

I gruppspelet av Champions League så finns det nästan alltid två storlag med och minst ett lag som är av lite sämre kvalitet. Det försämrar oddsen en aning på det bättre laget. Man kan såklart alltid spela rak seger på ett lag eller ett klassiskt kryss. Men om man vill känna en annan typ av spänning under matcherna så kan man också spela på andra spel, som höjer oddsen och som förbättrar din upplevelse av matchen.

Att spela överspel är mer och mer vanligt. Det innebär att man spelar att ett lag gör mer än 2.5 mål i matchen till exempel. Man kan också spela på antal hörnor. Kommer Manchester City att få över 8.5 hörnor i matchen? Om du tror det, så kan du lägga en peng.

Champions League är njutbart av flera anledningar, det är världens bästa fotboll för tv-tittarna. Om man vill krydda det med spel så gör man det, om man hellre endast njuter av toppfotbollen så går det lika bra.

Till toppen