MATCH: Inter – Real Madrid

 SPELTIPS: Real Madrid vinner

 SPELSTOPP: 21:00 25/11

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Betsson

 Odds

3.15
SPELA HÄR!

Ikväll spelas den fjärde omgången i Champions League-gruppspelet. I grupp B innebär det att Inter och Real Madrid möts i ett rejält tungviktsmöte där båda behöver poäng.

Grupp B är en oerhört jämn grupp. På förhand såg gruppen ut att kunna domineras av de två storlagen Real Madrid och Inter. Men efter det halva gruppspelet spelat ligger giganterna tre respektive fyra i gruppen, bakom ledarna Borussia Mönchengladbach och Shakhtar Donetsk.

Ikväll möts Inter och Real, när spanjorerna gästar Giuseppe Meazza. Det senaste mötet slutade till Real Madrids favör efter att den unge brassen Rodrygo avgjorde till 3-2 i matchminut 80.

Inget av lagen har en speciellt god form, men Real Madrid känns som det lag som haft det bästa flytet med sig i de stora matcherna denna säsongen, inte minst i El Clasico. Inters försvarsspel har vacklat och offensiven har inte sett bländande ut.

Sedan är det ett väldigt bra odds på en Real-seger, därför väljer jag att spela på seger för bortalaget till 3.15 gånger pengarna hos Betsson.

Speltips: Real Madrid som vinnare

Jag väljer att spela på Real Madrid som vinnare. Här är några orsaker till detta:

  • Real Madrids erfarenhet av de stora matcherna

  • Inters vacklande försvarsspel

  • Väldigt bra odds!

Spela Real Madrid som vinnare hos Betsson

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Hampus Kjellberg – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här