MATCH: Atletico Madrid – Bayern München

 SPELTIPS: Atletico Madrid vinner

 SPELSTOPP: 21:00 1/12

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: 888 Sport

 Odds

1.95
SPELA HÄR!

Atletico Madrid tar emot Bayern München hemma i Spanien. Hemmalaget behöver ro åt sig en vinst för att öka chanserna till att nå slutspelet. Bayern är redan klara vinnare av gruppen sedan innan och kan stå över spelare.

Tisdagen bjuder på lite Champions League-fotboll i vanlig ordning. En av de stora matcherna under kvällen är den mellan bjässarna Atletico Madrid och Bayern München. Senast lagen möttes var det tyskarna som dominerade totalt och vann till slut med 4-0.

Men till denna match har lagen lite olika förutsättningar. Atletico har samlat ihop 5 poäng på fyra matcher men ligger trots det på en andraplats i gruppen, före Lokomotiv Moskva och Red Bull Salzburg. För Bayern Münchens del är man redan klara ettor i gruppen efter att ha fått full pott efter fyra omgångar. Tyskarna har också ett rejält spelschema framför sig med fem matcher på 14 dagar, däribland seriefinal i Bundesliga mot RB Leipzig nu på lördag. I och med att man redan är klar gruppetta, finns möjligheten att vila lite spelare i Champions League.

Atletico Madrid har endast inkasserat en förlust i ligan och Champions League denna säsong, just den mot Bayern München. Men man har i övrigt sett svårslagna ut, inte minst under de senaste ligamatcherna med 1-0 vinster mot Barcelona och Valencia.

Känslan är att det blir en målsnål match till Atleticos fördel. Därför väljer att spela Atletico Madrid som vinnare hos 888 Sport, till 1.95 gånger pengarna.

Speltips: Atletico Madrid som vinnare

Jag väljer att spela på Atletico Madrid som vinnare. Här är några orsaker till detta:

  • Bayern München är redan klara gruppettor och har ett tufft spelschema framför sig.

  • Atletico Madrids behov av poäng.

  • Atletico Madrids form.

Spela Atletico som vinnare hos 888 Sport

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Hampus Kjellberg – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här