Speltips Europa League2021-08-10T14:21:57+02:00

UEFA Europa League, eller UEFA-cupen som den tidigare kallades, är efter UEFA Champions League den största fotbollsturneringen för klubblag i Europa. Namnbytet kom 2009 och turneringen spelas numera varje år. Turneringen föranleds av ett kvalspel där totalt 56 klubbar sen tar sig till turneringens gruppspelsfas. Under senare år har kopplingen mellan UEFA Europa League och UEFA Champions League blivit allt starkare. Varje år får lag som inte tar sig vidare i Champions League en andra chans, samtidigt som vinnaren av Europa League belönas med en direktplats till nästa års Champions League-turnering.

SENASTE SPELTIPSEN FRÅN EUROPA LEAGUE

KAMPANJER OCH ERBJUDANDE

Som spelobjekt är Europa League en av årets stora sporthändelser och så gott som alla spelbolag slår på stora trumman. Boostade odds, riskfria spel och välkomstbonusar är bara några av de förmåner som du kan räkna med under tiden som turneringen håller på. Det stora intresset runtom Europa där kända fotbollsländer som England, Spanien och Italien ofta har representerande klubblag kvar långt in i turneringen gör det till en fotbollsfest som sträcker tvärs över kontinenten. Detta, tillsammans med fotbollens senaste tids spelutveckling med flera hundra spelobjekt varje match, gör Europa League till ett hett bettingämne.

Spela 1×2 på Europa League

Det vanligaste spelsättet att lägga pengar på inom fotbollsvärlden är på seger för något lag. Om man tror att hemmalaget vinner så sätter man en rak 1:a, om man tror att bortalaget vinner så sätter man en 2:a. Sedan så kan man tippa att matchen blir oavgjord, då lägger man ett kryss.

Men det finns många olika spelsätt inom bettingvärlden, där du kan spela på i stort sett vad som helst. Europa League är bland de största turneringarna i världen men främst i Europa, vilket gör det hett för spelbolagen att skaffa fram bra tips till dig som vill spela. Antal hörnor är populärt, antal gjorda mål, antal gula kort och så vidare. Det finns gott om alternativ för dig som vill spela, men spela säkert.

Till toppen