MATCH: Real Sociedad – Napoli

 SPELTIPS: Båda lagen gör mål

 SPELSTOPP: 21:00 29/10

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: William Hill

 Odds

1.74
SPELA HÄR!

Det är två formstarka lag som ställs mot varandra när spanska Real Sociedad med Alexander Isak i laget ska möta italienska Napoli i Europa League.

Real Sociedad har inlett den här säsongen på ett imponerade sett och toppar la liga efter sju omgångar, även premiär omgången i Europa League blev vinst för Sociedad mot kroatiska Reijka och det är framförallt offensiven som har imponerat i Sociedad.

Men även motståndarna för dagen Napoli har inlett starkt med fyra raka segrar i Serie A men där det oväntat blev förlust i premiären i Europa League mot nederländska AZ med 1-0. En förlust som Napoli inte hade räknat med och för att inte halka efter behöver Napoli snabbt komma tillbaka i Europaspelet.

Det är två jämnstarka lag som möts vilket även oddsen inför talar för, det är även två lag som har offensiva kvaliteter och gillar att föra spelet. Det visar även lagens målsnitt de senaste matcherna där båda lagen i snitt gör över 2 mål per match.

Inför den här matchen så känns det verkligen som den kan sluta hur som helst då lagen är så pass jämna, men jag tror framförallt vi kommer få så en rolig och offensiv match med två lag som kommer vilja ha bollinnehavet vilket gör att ytor kommer skapas åt båda hållen.

Speltips: BLGM

Jag väljer att spela på Båda lagen gör mål. Här är några orsaker till detta:

  • Två offensiva lag som möts

  • Real Sociedad har gjort 11 mål på sina fyra senaste matcher

  • Napoli är snäppet bättre med 12 mål på sina fyra senaste matcher

Spela BLGM hos William Hill

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här