MATCH: AEK Aten – Braga

 SPELTIPS: Braga vinner

 SPELSTOPP: 18:55 3/12

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: 888 Sport

 Odds    

2.05
SPELA HÄR!

Muamer Tankovic AEK Aten tar emot portugiserna Braga hemma i den grekiska huvudstaden. Matchen är viktig för ”Mujos” lag, för att kunna ha en chans på att nå Europa League-slutspelet.

Grupp G i Europa League består av AEK Aten, Braga Zorya Luhansk och Leicester. De sistnämnda blev i och med krysset senast redan klara för slutspel i Europa League, med två omgångar kvar att spela.

Där under jagar Braga förstaplatsen, och de kan med en seger i Grekland under torsdagen, även de bli klara för slutspelet. Därför blir matchen i Aten extra intressant. AEK Aten behöver sno åt sig tre poäng för att ha häng på slutspelsplatsen. Ett kryss räcker alltså inte.

Känslan är dock att Braga är ett alldeles för svårt motstånd. Portugiserna kryssade senast mot Leicester och har haft en fin form i ligan. Senast Aten och Braga möttes i Portugal, vann Braga enkelt med 3-0. AEK Aten har å sin sida haft det körigt på hemmaplan i Europa League, där man förlorade mot Leicester med 1-2 i oktober, men man åkte på en rejäl plump i protokollet senast mot gruppjumbon Zorya Luhansk med 0-3.

Känslan är att Aten kommer att göra allt för att få de tre poängen, men att det inte kommer räcka mot ett betydligt starkare Braga. Därför väljer jag att spela Braga som vinnare till 2.05 gånger pengarna hos 888 Sport.

Speltips: Braga som vinnare

Jag väljer att spela på Braga som vinnare. Här är några orsaker till detta:

  • AEK Atens dåliga hemmaform i Europa League

  • Bragas stabilitet

  • Vinna eller försvinna för AEK Aten, bör öppna ytor.

Spela Braga som vinnare hos 888 Sport

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här