Helgen bjuder på flera stormatcher runt om i Europa och vi har valt ut fyra matcher som vi tycker är extra intressanta till helgen. 

Juventus – Torino

Turinderby står på menyn. Hemmalaget Juventus spelar för att försvara sin första placering i Serie A medans motståndaren Torino kämpar i andra änden av tabellen där laget slåss för att undvika nedflyttning till Serie B.

Det är klasskillnad mellan lagen och Juventus ska vinna en match likt denna. Men derbyn är alltid derbyn även om spelet utan publiken gör att derbykänslan försvinner markant. Matcherna mellan lagen har de senaste åren var jämna och målsnåla men där Juventus oftast står som slutsegrare.

Juventus har dock varit målglada den senaste tiden och Torino är inte speciellt stabila bakåt. Här kommer stjärnspelarna i Juventus få en hel del ytor att jobba på och har de siktet inställt rätt kan de smälla in en del mål.

Vårt tips är: Att det blir över 2.5 mål i matchen till oddset 1.72. Oddset hittade vi hos Betsson

SPELA HÄR!

Bayer Leverkusen – Bayern München

Tyska cupfinalen ska spelas och Bayern München ska försöka ta ytterligare en titel till sin stora samling. Men för motstånden står Leverkusen som blandar och ger och kan mycket väl sticka upp och vinna en match likt denna en bra dag.

Men ser man till förutsättningarna så ska München vinna den här matchen och oddset på att de vinner titeln är så låg som 1.15 vilket säger en hel del om hur stora favoriter Bayern är. Men Leverkusen gör väldigt ofta mål när de möter Bayern München i de senaste sju mötena mellan lagen så har Leverkusen gjort minst ett mål i varje möte.

Vårt tips är: Båda lagen gör mål till oddset 1.60. Oddset hittade vi på ComeOn

SPELA HÄR!

BK Häcken – Hammarby

Två lag som har en hel del att bevisa för sina supportrar efter att ha spelat fem omgångar med väldigt varierande standard på spelet. Häcken har inlett med fyra kryss av fem möjliga. Hammarby å andra sidan har inte alls inlett som många trodde, med den offensiv som finns i Hammarby så har inte alls spelet var bländade och insatserna har varit bleka.

Häcken är väldigt kompakta och stabila bakåt men offensivt har de inte riktigt släppt, men den starka defensiv som laget har tror jag kommer ställa till stora problem för Hammarby som haft svårt att luckra upp försvar den här säsongen.

Vårt tips är: BK Häcken vinner matchen så vi spelar en 1 till oddset 2.90. Oddset hittade vi på NoAccountBet

SPELA HÄR!

Napoli – Roma

Neapel mot huvudstaden, två av Italiens största klubbar drabbar samman i södra Italien under söndagskvällen. Det är två lag som slåss om att femte platsen och en Europa League plats. För båda lagen har för långt upp till topp fyra och får därmed rikta in sig på att kämpa om en Europa League plats. Hemmaspelet det som brukar vara Napolis styrka har den här säsongen varit lagets svaghet. Kollar man bara hemmatabellen så placerar sig Napoli på en svag nionde plats, vilket är alldeles för dåligt för ett lag som ska slåss i toppen.

Det är två lag som känns lite ur form och inte alls motiverade som ställs mot varandra. En målsnål historia tror jag vi har att räkna med på söndag. Så jag kommer att spela under 2.5 mål i matchen.

Vårt speltips är: Under 2.5 mål till oddset 2.10. Oddset hittade vi på William Hill

SPELA HÄR!

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här