Helgen bjuder på flera spännande matcher, med söndagen som höjdpunkten då det spelas heta matcher både i Sverige och utomlands. 

Arsenal – Manchester City

Det har blivit dags för semifinaler i FA-cupen och i den ena semifinalen så ställs ett skadedrabbat Arsenal mot ett Manchester City som jagar en titel till den här säsongen då ligan redan är förlorad till Liverpool.

Matchen kommer att spelas på Wembley och det här är en match som jag tror Manchester City kommer vinna relativt enkelt. Manchester City brukar ha lätt för Arsenal och de har 7 raka segrar lagen mellan. Något som även är signifikant med detta möte är att Manchester City ofta gör mycket mål. Senaste tre mötena har slutat 3-0, 3-0 och 3-1 till Manchester City.

Nu gäller den här matchen en chans till titel för Manchester City så de kommer garanterat spela med sitt bästa manskap och när de väl får igång sitt spel så är de ruskigt effektiva. Här tror jag Arsenal kommer få det tungt och att Manchester City kommer ösa på direkt från start.

Vårt tips är: Att det blir över 1.5 mål i första halvlek till oddset 2.14. Oddset hittade vi hos Betsson

SPELA HÄR!

Manchester United – Chelsea

I den andra matchen så möter två lag om efter corona uppehållet visat prov på väldigt bra fotboll. Framförallt Manchester United har spelat ruskigt stabilt sedan uppehållet och en spelare som Mason Greenwood i Manchester United har verkligen blommat ut. Han är 18 år gammal men tar redan för sig som att han vore en storstjärna.

Manchester United har varit stabila bakåt sedan återstarten något som de inte alls var innan och det är den stora förändringen till att laget nu börjat hitta vinnarspåret. Förvisso har deras spelschema varit av de lättare slaget men ändå är det imponerade segrar de tagit.

Chelsea har inte på något sätt varit ett dåligt lag den senaste tiden men i den här matchen så tror jag att Manchester United kommer att vinna. Chelseas förluster har kommit när de inte har spelat på Stamford Bridge och nu spelas det här mötet på Wembley, det kan också vara värt att ha i åtanke att matchen spelas på neutral plan.

Vårt tips är: Manchester United vinner matchen till oddset 2.40. Oddset hittade vi på ComeOn

SPELA HÄR!

Roma – Inter

Ett riktigt stormöte väntar i Serie A. Ett hemmalag som ska försöka behålla sin femte plats i tabellen och därmed säkra europaspel mot ett bortalag som jagar bakom Juventus om ligatiteln. Sex poäng skiljer mellan Inter och Juventus med fem omgångar kvar, inte på något vis en omöjlig uppgift men Inter har definitivt inte råd att tappa poäng om de ska ha någon chans att gå om Juventus och vinna ligatiteln.

Här tror jag att motivationen och glöden hos Inter som jagar om en titel kommer väga tungt. Båda lagen dras med en del skador men Inter har en tillräckligt bred trupp för att kunna ställa ut ett riktigt slagkraftigt lag som ska ta tre poäng och göra att laget fortfarande är med i racet om titeln.

Vårt speltips är: Inter vinner till oddset 2.26. Oddset hittade vi på William Hill

SPELA HÄR!

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här