I helgen bjuds vi på avslutningen i Premier League, titelchanser i Serie A och ett stockholmsderby i Allsvenskan. Med andra ord en hel del godsaker att njuta av i fotbollsväg. 

AIK – Djurgården

Stockholmsderby mellan ett hemmalag Djurgården som trots inte allt för starka resultat ändå har plockat tillräckligt med poäng för att vara med i toppen av tabellen med sin femte placering. Värre är det för bortalaget AIK som hamnat i en mindre kris. Laget har inte alls fått igång sitt spel och laget har redan efter en tredjedel av säsongen släppt in lika många mål som laget gjorde under sin guldsäsong 2018.

AIK har därför valt att sluta sig som förening och kommer inte att lämna några intervjuer eller uttalanden inför matchen, men är det något AIK är otroligt bra på om man kollar tidigare år är att när det blåser som mest som de brukar höja sig och komma starka ut som lag.

AIK är också starka i derbyn och derbyn är verkligen inte Djurgårdens starkaste sida, så trots förutsättningarna så har AIK helt klart en tillräckligt bra trupp för att vinna den här matchen. Får de bara igång sitt spel och lyfter sig de extra procenten som krävs i ett derby så ska AIK kunna skaka fram en seger och att då få oddset 3.05 tycker jag är ett super intressant odds.

Vårt tips är: Att AIK vinner matchen till oddset 3.05. Oddset hittade vi hos Betsson

SPELA HÄR!

Leicester – Manchester United

Avslutande omgången i Premier League, titeln har redan gått till Liverpool sedan tidigare. Så den mest intressanta matchen under sista omgången är helt klart den mellan Leicester och Manchester United. Båda lagen tillsammans med Chelsea slåss om två platser till Champions League. Inför sista omgången har Manchester United och Chelsea 63 poäng och Leicester på 62 poäng. Detta gör att vinnaren i den här matchen kommer ta den åtråvärda Champions League-platsen.

Manchester United hade allt i egna händer inför förra omgången efter att Leicester tidigare den omgången förlorat med 3-0 mot Tottenham, men även Manchester United tappade poäng när laget endast fick 1-1 hemma mot West Ham. Så allt kommer alltså avgöras i den sista omgången.

Pressen kommer definitivt ligga på bortalaget att klara av detta för att laget har verkligen lyft sig efter corona upphållet. Men frågan är om Manchester United kommer att klara av pressen. En Champions League-plats ger ändå en bra mycket stabilare grund att stå på inför nästa säsong vad gäller ekonomin.

United är även favoriter hos spelbolagen, men jag tror inte United kommer att klara av pressen även om ett oavgjort resultat räcker för att United ska ta en Champions League-plats. Så jag kommer gå emot favoriterna och tror att Leicester klarar av att ta den här segern och därmed säkra CL.

Vårt tips är: Leicester vinner matchen till oddset 3.10. Oddset hittade vi på 888sport

SPELA HÄR!

Juventus – Sampdoria

Ska Juventus nu äntligen lyckas säkra ligatiteln? Laget har de senaste omgångarna haft chansen att säkra segern men har tappat poäng flera gånger den senaste tiden. Men nu när det återstår tre omgångar av säsongen och laget har sex poäng tillgodo och nu ska ställas mot ett Sampdoria som inte har något alls att spela för så ska det mycket till att Juventus inte nu i helgen säkrar titeln.

Juventus är stora favoriter till att vinna matchen nästan lite väl stora favoriter då oddset är nere på låga 1.26. Detta med tanke på Juventus spel den senaste tiden tycker jag det är lite väl lågt. Jag tror dock Juventus kommer att klara av den här uppgiften och vinner matchen men 1.26 är inget spelvärde. Däremot tror jag Juventus kommer ösa på från start för att få det här överstökat, så att det kan trilla in ett par mål är inte helt omöjligt.

Så därför väljer jag att addera att det även blir över 2.5 mål i matchen samt att Juventus vinner matchen och därmed kan titulera sig seriesegrare på söndag!

Vårt speltips är: Juventus + över 2.5 mål till oddset 1.76. Oddset hittade vi på William Hill

SPELA HÄR!

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här