Fotbollen rullar på i hög fart nu när de internationella ligorna ska avslutas och fotbollen här hemma i Sverige ökar takten istället för att ta sommaruppehåll som det brukar. Detta betyder såklart mycket spännande fotboll och vi har valt ut tre intressanta matcher. 

Hammarby – Sirius

Hammarby som inför säsongen av många var guldfavoriter mot ett Sirius som många tippade som ett bottenlag inför säsongen. Det borde alltså innebära att Hammarby borde ligga med i toppen av tabellen efter sex omgångar och Sirius kriga i botten? Så enkel är inte fotbollen utan det är ett Sirius som imponerat stort och ligger på en andra plats efter Norrköping. Hammarby å andra sidan hittar vi först på en en elfte plats med två vinster på sex matcher.

Men även om tabellen visar att Hammarby inte alls har fått till det under inledningen av säsongen så innehåller hammarbys trupp ofantligt mycket kvalitet som borde kunna reda ut det här och komma på rätt bana igen. Sirius har förvisso visat upp ett fint spel men det har varit mot något sämre lag än Hammarby och när de mötte förväntade topplag som tillexempel Djurgården så förlorade man med 2-0

Vårt tips är: Hammarby vinner matchen till oddset 1.63. Oddset hittade vi hos Betsson

SPELA HÄR!

Juventus – Atalanta

Serieledarna Juventus tar emot Atalanta som efter en fin säsong nu jagar tätt bakom Lazio om andra platsen och är nu ”bara” 9 poäng bakom Juventus. Detta tror jag kommer bli en riktigt rolig match att titta på med ett Juventus som har ett världsklass lag mot ett Atalanta som har charmat en hel fotbollsvärld med sin roliga och anfallsinriktade fotboll.

Juventus tappade senast mot Milan en 2-0 ledning till förlust 4-2 vilket var en plump i protokollet för serie ledarna. Nu tror jag det kommer vara ett revanschsuget hemmalag som kommer ut på planen och att tappa fler poäng när titeln är så nära är inte något som varken Juventus spelarna, supportrar eller ledning kommer anse vara godkänt. Även om Atalanta är ett väldigt bra lag i år så ska Juventus vara snäppet bättre.

Vårt tips är: Juventus vinner matchen till oddset 2.10. Oddset hittade vi på ComeOn

SPELA HÄR!

Tottenham – Arsenal

Två lag som har höga toppar blandat med väldigt djupa dalar. Inget av lagen har imponerat särskilt mycket under säsongen och det märks inte minst på tabellplaceringarna. Åtta respektive nia hittar vi dessa två lagen, en alldeles för låg placering sett till trupper och förväntningar.

Det är även två lag som dras med otroligt mycket skador och har så gjort under hela säsongen. Men nu måste båda lagen ställa in sig på jakten på en europaplats som är topp 7 i tabellen om något av dessa lag ens ska få spela Europaspel nästa är.

Det är två lag som är otroligt svåra att förutspå innan då de skiljer så otroligt mycket mellan matcherna i deras prestationer. Men något som är betydligt säkrare är att matcherna lagen mellan brukar bli målrika och med tanke på lagens positioner i tabellen och skadelägen så lär nog även denna matchen bli en öppen historia.

Vårt speltips är: Att BLGM till oddset 1.64. Oddset hittade vi på William Hill

SPELA HÄR!

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här