Slutfasen av de internationella ligorna samtidigt som allsvenskan rullar vidare gör att det helgen är fullmatad med fotboll. Vi har plockat ut tre intressanta matcher till helgen som vi håller ett extra öga på.

AIK – Malmö

Andra mötet mellan lagen inom loppet av några dagar. Malmö vann torsdagens möte i Svenska Cupen med 4-1, en match där AIK hade kommandot i inledningen men tappade det helt i andra halvlek. Två röda kort och en Anders Christiansen i storform blev för tungt för bortalaget.

Nu är matchen i Stockholm vilket ger andra förutsättningar. Två bra lag som har höga toppar men även en del dalar under den här säsongen. Men offensivt finns det kvalitet i båda lagen så mitt speltips blir att båda lagen gör mål i matchen.

Vårt tips är: BLGM till oddset 1.95. Oddset hittade vi hos 888sport

SPELA HÄR!

Leeds – Fulham

Championship är tillbaka efter corona avbrottet och nu väntar toppmöte mellan Leeds och Fulham. Båda lagen är med i toppstriden om de två första direktplatserna till Premier League. Leeds på andra plats har en fördel mot Fulham på tredje plats med sju poäng. Men båda lagen förlorade sina första matcher efter uppehållet och det såg inte bra ut för något av lagen.

Detta är inte första gången som Leeds tappar det i slutet av säsongen, flera år i rad har laget varit med i toppen men tappat allt i slutet, ska detta året bli en liknande historia?

Jag tror i alla fall att Fulham kommer vinna den här matchen. Leeds såg verkligen inte bra ut i senaste matchen och Fulham är ett bra lag och till oddset 4.75 är det verkligen ett spel jag kommer gå för.

Vårt tips är: Fulham vinner matchen till oddset 4.75. Oddset hittade vi på ComeOn

SPELA HÄR!

Lazio – Fiorentina

Ett Lazio som jagar Juventus om ligatiteln mot ett Fiorentina som är ett sjunkande skepp. Allt annat än en hemmaseger vore en skräll. Lazio är i år ett riktigt bra lag och utmanar giganterna Juventus på allvar. Det skiljer bara fyra poäng mellan lagen och att Lazio ska tappa en sån här match mot ett Fiorentina som verkligen inte har något spel överhuvudtaget. Truppen innehåller en hel del intressanta spelare men tillsammans har de inte alls fått det att stämma.

Så Lazio ska och kommer vinna den här matchen.

Vårt tips är: Lazio vinner matchen till oddset 1.64. Oddset hittade vi på NoAccountBet

SPELA HÄR!

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här