Foto: Bildbyrån

Ikväll (torsdag) så är det dags för den andra matchdagen i Europa League. Då väljer Viaplay att öppna upp sin nya Europa League-studio. Det meddelar man i ett pressmeddelande.

Under onsdagen smygstartade Europa League och under torsdagen så ska den första av höstens Europa League-veckor fullbordas. Ikväll startar också Viaplay sin färska Europa League-studio.

Tjänsten har tidigare haft rättigheterna till Champions League men har nu istället förvärvat rättigheterna till både Europa League och Conference League och kommer att visa samtliga matcher via sin streamingtjänst.

Premiärkvällen till ära så kommer Leicester-Napoli att sändas på TV6. Så kommer det också att förbli. Ett urval av matcher under säsongen kommer att sändas i tv eller på NENT Groups linjära V Sport-kanaler, meddelar man.

De experter som på helgerna pratar ner fotbollen i Premier League, Bojan Djordjic, Johanna Frisk, Erik Niva och Martin Åslund kommer att vara på plats i studion titt som tätt. Niklas Jihde kommer att programleda samtidigt som Jennifer Kücükaslan kommer att vara reporter på plats.