Efter 7,5 år tar det i sommar slut mellan landslagsförsvararen Mikael Lustig och skotska Celtic. Det bekräftar stjärnan på sin Instagram. 

”Jag hade ingen aning hur mycket den här klubben och allt som kommer med den skulle betyda för mig när jag skrev på för 7,5 år sedan. Det är dags för mig och min familj att gå vidare, att starta ett nytt kapitel i våra liv”, skriver Mikael Lustig själv om sin tid i Celtic och beslutet att byta klubb.

Totalt blev det åtta ligatitlar med klubben. Lustig säger själv att klubben för honom är supportrarna, spelarna och ledarna, och att han inte har annat än gott att säga om dessa. Men han erkänner också att senaste tiden varit jobbig på sidan av fotbollsplanen och att enbart hans närmsta vänner, spelare och ledare vet vad som hänt.

Vilken som blir Lustig nästa klubb är ännu oklart. Malmö FF och AIK har tidigare varit på tapeten, men enligt Expressen blir det mest troligen belgiska Gent som får svenskens påskrift.

Artikeln är skriven av:

Alexander Carlsson – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här