MATCH: Malmö FF – Mjällby AIF

 SPELTIPS: Malmö FF -1

 SPELSTOPP: 19:00 15/6

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: CoemOn

 Odds  

1.71
SPELA HÄR!

Allsvenskans första omgång rullar vidare och nu är det dags för den kanske största guldfavoriten inför att kliva in i årets allsvenskan. Malmö FF är av många tippade att vinna årets allsvenskan och i sin premiär möter man nykomlingen Mjällby AIF. En match som hemmalaget MFF ska vinna. 

Malmö är av många ansedda som den största guldfavoriten att vinna årets allsvenskan. Med sina breda trupp så ska de även vara guldtippade enligt mig. Det är dock ett nyare och yngre Malmö FF som vi kommer få se i år mot förra året. Rosenberg har slutat, Rösler är utbytt. In har Jon Dahl Tomasson kommit och han har valt att satsa på mer unga spelare i truppen och ett annat spelsätt. Så det återstår och se hur bra han lyckats få ihop laget under den rekordlånga försäsongen.

I premiären ställs man mot nykomlingen Mjällby. Det är en match som Malmö ska ta tre poäng i och det tror jag även att de kommer lyckas med. De har ett bättre lag och mer spets i truppen än vad Mjällby har. Så jag kommer spela Malmö -1. Vilket betyder att Malmö måste vinna med minst två mål för att spelet ska sitta. Men presterar Malmö en normal bra match så ska en seger med minst två mål inte vara några problem för MFF.

Speltips: Malmö -1

Jag väljer att spela på Malmö -1. Här är några orsaker till detta:

  • Malmö FF är ett bättre fotbollslag än Mjällby

  • Malmö är guldfavoriter och otroligt starka på hemmaplan

  • Flera unga spelare som kommer få chansen i Malmö. De kommer kämpa extra mycket för att visa att de är värda en plats även längre fram under säsongen.

Spela Malmö FF -1 hos ComeOn

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här