MATCH: AIK – IK Sirius

 SPELTIPS: IK Sirius vinner

 SPELSTOPP: 19:00 15/7

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: 888sport

 Odds

3.45
SPELA HÄR!

AIK mot IK Sirius på Friends Arena, inför säsongen hade nästan alla ansett att AIK skulle vara stora favoriter och att en hemmaseger inte borde vara några problem. Men såhär långt in på säsongen är det omvända roller, Sirius imponerar medans AIK inte alls fått sitt spel att stämma. 

AIK som till den här säsongen har ändrat taktik för att bli mer offensiva och även föryngrat genom att ge flera unga spelare chansen i matcherna har inte riktigt fått sitt spel att stämma. Flera matcher har AIK sett bleka ut och spelarna verkar springa runt och inte riktigt veta vad de ska göra ute på planen. Detta speglar sig även i resultaten där AIK efter sex omgångar sju omgångar spelat in 8 poäng.

Bättre går det för bortalaget IK Sirius, många tippade Sirius i botten av tabellen inför säsongen men såhär långt in så har Sirius verkligen imponerat och visat alla tippade dem som bottenlag att de hade fel. Sirius har spelat rolig och bra fotboll och trots att laget har mött motstånd som Hammarby, IFK Göteborg och BK Häcken under inledningen av säsongen så placerar sig IK Sirius på en 4:e plats i tabellen.

En spelare i Sirius som vi tycker ni ska hålla ett extra öga på i den här matchen är Stefano Vecchia, han har varit helt fenomenal under inledningen av säsongen och varit inblandad i stort sett allt som Sirius producerar framåt.

Ett AIK utan ett spelsätt som riktigt fungerar mot ett Sirius som gått riktigt starkt under inledningen, jag väljer att spela på bortalaget till oddset 3.45 vilket jag anser är ett väldigt bra odds sett till förutsättningarna i den här matchen.

Speltips: IK Sirius som vinnare i matchen

Jag väljer att spela på IK Sirius som vinnare. Här är några orsaker till detta:

  • AIKs spel har inte alls imponerat såhär långt in på säsongen

  • AIK har inte fått sin nya taktik att fungera som de velat

  • IK Sirius har verkligen imponerat och spelat frejdig och offensiv fotboll

Spela IK Sirius som vinnare hos 888sport

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här