MATCH: Varberg – IFK Göteborg

 SPELTIPS: Varberg vinner matchen

 SPELSTOPP: 19:00 17/6

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: 888sport

 Odds  

3.10
SPELA HÄR!

Omgång två i allsvenskan rullar vidare och det är nu dags för nykomlingen Varberg att ha sin hemmapremiär. För motståndet står IFK Göteborg.

Varberg imponerade stort i premiären mot ett svagt Helsingborg. Nykomlingen visade verkligen att de är ett lag som vill spela fotboll med en sprudlande offensiv. Längst fram hade Astrit Seljmani en riktigt drömdebut i allsvenskan med två mål. Totalt vann Varberg enkelt med 3-0.

Tyngre gick det för motståndaren i den här matchen IFK Göteborg, ett Göteborg som av många anses kunna vara en outsider till topplagen. Men i premiären fick laget inte till det alls och var bleka stora delar av matchen. Nu ska man åka till Varberg och möta en nykomlingen som sprudlar av energi och segervittring efter premiären.

Det kommer bli en otroligt tuff match för IFK Göteborg tror jag och att Varberg ska gå segrande ur den striden ser jag inte alls som någon omöjlighet. Hemmalaget visade att de har kvalitet och nu ska man få spela på sin hemmaplan och kommer inte backa hem.

Oddset 3.10 på en Varberg seger gör spelet än mer intressant och jag kommer välja att spela en hemmaseger i den här matchen.

Speltips: Varberg vinner matchen

Jag väljer att spela på Varberg som vinnare. Här är några orsaker till detta:

  • Varberg såg ruskigt fina ut i premiären mot Helsingborg

  • IFK Göteborg såg inte alls samspelta ut i premiären.

  • Astrit Selmani imponerade stort under sin premiär i allsvenskan.

Spela Varberg som vinnare hos 888sport

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här