MATCH: Hammarby – Häcken

 SPELTIPS: Hammarby -1

 SPELSTOPP: 13:00 2/11

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: No Account Bet

Odds

1.98
SPELA HÄR!

Nu ska allting avgöras, allsvenskans sista omgång och Hammarby har fortfarande chansen på guldet. Men för att lyckas med det behöver man vinna mot Häcken och samtidigt få hjälp av Norrköping.

Vilken dramatik vi har inför sista omgången av den käre allsvenskan. Tre lag som fortfarande slåss om guldet. Hemmalaget som slagit målrekord genom tiderna för allsvenskan behöver vinna sin match och helst med några extra mål för att inte riskera att förlora guldet på målskillnad. Hammarby presterar sin bästa säsong någonsin och har aldrig har laget tagit såhär många poäng. Om det räcker till guldet dock avgörs under morgondagen.

Detta är en match som Hammarby kommer gå ut och vinna, bortalaget häcken har ingenting att spela för och ett fullsatt Tele 2 arena som kommer lyfta fram sitt lag. Den energin och skillnaden mellan att hemmalaget har ett eventuellt guld att spela om medan bortalaget bara har hedern att spela för kommer vara en avgörande faktor.

En annan faktor som spelar in är hur otroligt starka Hammarby är på hemmaplan, man har under årets säsong vunnit 12 och spelat 2 oavgjorda på totalt 14 matcher. Imponerade siffror.

Hammarbys offensiv har blomstrat den här säsongen och målen har kommit på löpande band. Laget är nu uppe i totalt 71 gjorda mål på 29 matcher. Det är ett målsnitt på 2,4 mål per match.

Hemmalaget måste som sagt vinna den här matchen för att ha något med guldet att göra. Malmö som har samma poäng kan dock förstöra festen genom att vinna på bättre målskillnad. Så därför krävs det inte bara att Hammarby vinner utan att man gör det en del marginal. Men är det något Hammarby har visat under året så är det att målskyttet finns där och jag tror Hammarby kommer vinna med minst 2 mål i den här matchen.

Oddset på att Hammarby vinner över Häcken med minst två mål, pengarna tillbaka om hammarby bara skulle vinna med 1 mål, ger hos No Account Bet 1.98. Detta är något jag tror Hemmalaget kommer att greja.

Vilken fantastisk avslutning vi kommer få på årets säsong!

Speltips: Hammarby -1

Jag väljer att spela på Hammarby -1. Här är några orsaker till detta:

  • Hammarby har inte förlorat på hemmaplan i allsvenskan under säsongen!

  • Hammarby har galna 3.2 i målsnitt på hemmaplan

  • Hammarby MÅSTE vinna och helt med ett par mål för att ha chans på guldet

Spela Hammarby -1 hos No Account Bet

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.