MATCH: Falkenberg – AIK

 SPELTIPS:AIK -1.5

 SPELSTOPP: 15:00 20/10

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: Yobetit

Odds

3.05
SPELA HÄR!

Allsvenskan går in i sitt slutskede av säsongen och det är nu det ska avgöras vilka som vinner och vilka som kommer åka ut. Båda lagen i mötet mellan Falkenberg och AIK är indragna i strider på varsin sida av tabellen.

Hemmalaget Falkenberg är med tre omgångar kvar i et prekärt läge där man ligger på nedflyttningsplats och är i starkt behov av poäng för att klättra mot säker mark. För AIK handlar det om att vinna sina kommande matcher för att ha något med guldstriden att göra. AIK ligger för närvarade tre poäng bakom Malmö och Djurgården som toppar tabellen.

Matchen på söndag kan vara avgörande för båda lagen, poängtappa åt något håll kan få stora konsekvenser för hela säsongen. Tappar hemmalaget poäng blir situationen än svårare att hålla sig kvar. Skulle AIK tappa poäng är chanserna på guld över.

Detta är dock en match där jag tror bortalaget kommer vinna och det enkelt. AIK är numret större än Falkenberg. Falkenberg har endast fyra segrar på 27 matcher och släpp in mest mål i hela serien. Jag tror att AIK kommer gå ut och trycka gasen i botten för att sedan kunna stänga matchen. Mitt speltips är att AIK vinner med minst 2 mål i matchen. Jag tycker de oddset är för högt för att inte vara intressant. Yobetit ger 3.05 på AIK -1.5.

Speltips: AIK -1.5

Jag väljer att spela på AIK -1.5. Här är några orsaker till detta:

  • Falkenberg har släppt in mest mål av alla lag i Allsvenskan

  • AIK har vunnit med två mål mot Falkenberg senaste två mötena

  • AIK måste vinna för att ha chans på guldet och kommer gå för det

Spela AIK -1.5 hos Yobetit!

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här