MATCH: Djurgården – Falkenberg

 SPELTIPS: Djurgårdens IF -1

 SPELSTOPP: 19:00 24/9

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: ComeOn

Odds:

1.60
SPELA NU

Djurgården stormar vidare mot SM-guldet och med sex omgångar kvar ligger man tre poäng före tvåan Malmö FF. Motståndaren Falkenberg har det betydligt tuffare och riskerar nedflyttning.

Serieledarna Djurgården tar under tisdagskvällen emot Falkenberg på Tele2 arena. Det blir match mellan två lag där ena laget jagar SM-guldet och andra laget behöver alla poäng man kan ta för att inte riskera att åka ur allsvenskan. Djurgården vann sin senaste match borta mot Sundsvall med komfortabla 4-1. Det var Emir Kujovic’s första match från start i djurgårdströjan, och han levererade återigen mål och visade att han kan bli en avgörande faktor för Djurgården under hösten. Bortalaget kommer till denna matchen med en otroligt viktig seger i bagaget då man besegrade Östersund på hemmaplan med 1-0 i senaste omgången. Poängen i den matchen var väldigt viktiga för Falkenberg då man är indragen i bottenstriden inför avslutningen på allsvenskan. Till denna matchen tror vi dock att Djurgården är numret för stora och kommer ta en komfortabel seger på hemmaplan. Vårt tips är att hemmalaget kommer vinna med minst 2 mål.

Speltips: Djurgården -1

Jag väljer att spela Djurgården -1. Vilket betyder att Djurgården måste vinna med minst 2 mål för att spelet ska gå in. Här är några orsaker till detta:

  • Djurgårdens IF är ett av seriens starkaste lag på hemmaplan och jagar SM-guld!

  • Falkenberg har ingen seger på bortaplan i årets allsvenska!

  • Emir Kujovic är glödhet med 3 mål på 2 matcher och är en joker för Djurgården i höst!

Spela Djurgården -1 hos ComeOn!

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här