MATCH: Malmö – AIK

 SPELTIPS: Malmö vinner

 SPELSTOPP: 19:00 28/10

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: ComeOn

Odds

1.74
SPELA HÄR!

Vilken match som väntar under måndagskvällen. Malmö tar emot AIK med två omgångar kvar och båda lagen har fortfarande chans på guld. Räkna med att det kommer vara ett känsloladdat möte 

Två omgångar kvar och båda lagen har tre poäng upp till Hammarby och Djurgården (Hammarby en match mer spelad). Ska Malmö eller AIK fortfarande ha chansen på guldet inför sista omgången krävs det att man vinner ikväll.

Malmö går in till den här matchen som favoriter, inte bara för de har en stark trupp utan också för att AIK historiskt sett har haft otroligt svårt nere i Malmö. 1996 var det senaste gången AIK besegrade Malmö på bortaplan.

Nu kommer även bortalaget till matchen utan ordinarie målvaken Oscar Linnér, även offensiva hotet Nabil Bahoui missar matchen. Malmö har också vissa frågetecken i sin trupp och då främst kring Anders Christiansen om han kommer till start eller inte.

Detta är en match som kommer avgöra utgången för hela säsongen för båda lagen. Förlust här och Europaplatsen är förlorad och allsvenska säsongen får anses som ett fiasko oavsett vilket lag det händer av de två.

Matchen kommer vara grinig och hård men där jag tror hemmalaget har ett starkare lag och kommer gå vinnande ur striden. Spetskvaliteten som Malmö har i sin trupp är det inget annat lag som besitter i allsvenskan och för att rubba detta på deras hemmaplan krävs det en 100% insats. Detta är något jag inte tror AIK kommer att klara av och därför väljer jag att placera mitt spel på Malmö som vinnare till oddset 1.74.

Speltips: Malmö vinner

Jag väljer att spela på Malmö som vinnare. Här är några orsaker till detta:

  • Malmö är ruskigt starka hemma

  • AIK har inte vunnit i Malmö sedan 1996

  • Oscar Linner, Nabil Bahoui och Rasmus Lindkvist missar matchen för AIK

Spela malmö som vinnare hos ComeOn!

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här