Helgen bjuder på massor av godbitar. Allsvenskan går in i slutskedet och stormatcher i Europa väntar.

Hammarby – Malmö

Malmö FF åker till Stockhom och tar sig an Hammarby inför ett fullsatt Tele 2 Arena. MFF kommer från 6 raka segrar där man släppt in noll(!) mål i Allsvenskan. Även Bajen har hittar formtoppen och placerar sig 3:a i tabellen med fem raka segrar.

Hammarby har på senare tid gjort sig känt som ”laget som gör mål”, men hur enkelt blir det mot ett Malmö som kommer med sex raka hållna nollor?

Hammarby kommer säkerligen lyckas trycka in en boll mot Malmö, men man saknar både Tankovic och Jeppe Andersen som är avstängda och frågan är om man verkligen kommer hålla hela matchen.

MFF har placerat sig själv i ett ultimat guldläge. Går man rent sista tre matcherna är guldet tillbaka i Skåneland. Mot Bajen borta är det aldrig enkelt, men som vi också vet höjer sig Malmö när det behövs.

Vi tror det kommer bli en hel del dueller och en del gula kort, men spelet blir en bortaseger till fina oddset 2.50. Malmö FF är ett starkare lag och även om AC inte skulle spela så kommer man lösa 3 poäng i jakten på guldet. Matchen kommer säkerligen stå 1-1 och när det väl behövs kommer Malmö trycka in segermålet. Vad som också talar för MFF är statistiken lagen mellan som man kanske inte ska lita på allt för mycket, men väger ändå tungt. Sedan 2014 har lagen spelat 10 matcher och Malmö FF har vunnit 8 av dessa, en slutade oavgjort och en med Bajen-seger.
Matchen spelas söndag, 6/10, 15.00

Vårt tips är: Att Malmö vinner matchen till oddset 2.55. Oddset hittade vi hos No Account Bet

SPELA HÄR!

Manchester United – Liverpool

Klassikermöte i Premier League när Manchester United tar emot Liverpool. Ett United som har inlett årets Premier League på ett bedrövligt sätt och ligger på en 12:e plats, lägg där till en lång skadelista och man förstår att matchen mot Liverpool på söndag kommer bli ett jobbigt möte. Bättre ser det ut för bortalaget som har inlett med åtta raka segrar och redan sprungit ifrån konkurrenterna. United tränaren Ole Gunnar Solskjær är hårt ifrågasatt bland supportrar till United men även av media. Frågan är om han kommer vara United tränare efter helgen. För ser man inför matchen så är  Liverpool stora favoriter till att vinna matchen och det är även något jag tror att dom kommer lyckas med. Så kan detta vara sista matchen Solskjær står vid sidlinjen och tränar United? Det återstår att se
Matchen spelas söndag, 20/10, 17.30

Vårt tips är: Liverpool vinner matchen till oddset 1.68. Oddset hittade vi på ComeOn

SPELA HÄR!

Atletico Madrid – Valencia

Stormöte i La liga mellan två av de största lagen inom spansk fotboll.
Valencia har en svajig defensiv och mot Atletico Madrid gäller det verkligen att man levererat framåt. Det kommer vara väldigt svårt att stå emot ett hårt pressande Atletico. Hemmalaget har hållit nollan de senaste fem matcherna, där motståndet inte varit allt för bra, förutom Real Madrid, en match man spelade 0-0. Atletico Madrid har satsat allt för mycket på att hålla nollan, vilket uteblivit mål framåt.

När man tar emot Valencia är det tre väldigt viktiga poäng att hämta om man ska fortsätta vara i topp av La Liga. Valencia som har en hög topp och en djup dal behöver sin bästa dag för att vinna borta mot Atletico Madrid. Vi tror dock att man har en skrällchans och tar tidigt ledningen mot ett Atletico som inte vågar allt för mycket. Detta kommer i sin tur öppna upp matchen och med det höga oddset sett till båda lagens fina offensiv provar vi båda lagen gör mål till 2.06.
Matchen spelas Lördag, 18/10, 16.00

Vårt tips är: BLGM till oddset 2.06. Oddset hittade vi på Yobetit

SPELA HÄR!

Legia Warszawa – Lech Poznan

Stormöte i Polen väntar under helgen när landets två populäraste klubbar ska göra upp. Den polska ligan är i år en superjämn liga där det endast skiljer fyra poäng mellan nionde placeringen och första placeringen. Matcherna lagen mellan brukar bjuda på en magisk stämning på läktaren och heta dueller på planen. Är det någon match lagen inte vill förlora under säsongen så är det just dessa möten.

Det är så tight mellan lagen och inget av lagen kommer vilja släppa till något bakåt för att riskera så jag tror på en målsnål tillställning där de kan sluta 1-0 till något av lagen. Så mitt tips är att under 2.5 mål.
Matchen spelas Lördag, 19/10, 17.30

Vårt speltips är: Under 2.5 mål till oddset 1.84. Oddset hittade vi på William Hill

SPELA HÄR!

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här