MATCH: Salzburg – Liverpool

 SPELTIPS: Liverpool vinner

 SPELSTOPP: 18:55 10/12

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: William Hill

 Odds

1.83
SPELA HÄR!

Sista omgången av Champions League gruppspelet är här och för Salzburg och Liverpool är det en slutspelsplats som ligger i potten. Salzburg måste vinna, Liverpool räcker det med kryss men för att vinna gruppen kommer troligtvis seger behövas. 

Båda lagen slåss om en biljett vidare i turneringen tillsammans med Napoli ett Napoli som möter gruppens slagpåse Genk där alla räknar med att Napoli ska ta tre poäng.

Detta gör att Liverpool måste vinna den här matchen för att komma etta i gruppen och få en enklare lottning i slutspelet. Liverpool tar sig dock vidare vid kryss, för Salzburg är det bara seger som gäller för att kunna ta sig vidare.

Salzburg har charmat och imponerat många under höstens Champions League spel. Framförallt är det norske Håland som öst in mål och ryktas till alla stora klubbar runt om i Europa. I ligan är laget även dominerande och leder serien överlägset. Europaspelet har dock inte varit fullt så stabilt även om laget har 7 poäng i gruppen så är 6 poäng av dessa mot Genk.

Liverpool kommer vara ett nummer förstora för Salzburg den här matchen, framförallt när Salzburg behöver gå framåt så kommer Liverpools ruskigt effektiva offensiv kunna straffa Salzburg. Liverpool kommer kunna spela på ett oavgjort resultat men kommer även vilja gå för seger för att inte riskera att tappa gruppsegern. Så mitt spel kommer vara att Liverpool går ut och vinner den här matchen till oddset 1.83 hos William Hill

Speltips: Liverpool som vinnare

Jag väljer att spela på Liverpool som vinnare. Här är några orsaker till detta:

  • Salzburg måste vinna matchen vilket kommer öppna upp ytor för Liverpools offensiv

  • Liverpool ser ruskigt stabila ut

  • Vill Liverpool vinna gruppen är det seger som gäller

Spela Liverpool som vinnare hos William Hill

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här