MATCH: Manchester United – Basaksehir

 SPELTIPS: Båda lagen gör mål

 SPELSTOPP: 21:00 24/11

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: William Hill

 Odds     

2.04
SPELA HÄR!

Det är dags för omgång fyra av Champions League-gruppspelet när serien vänder. Manchester United tar emot Basaksehir, det enda lag som snott åt sig poäng från United hittills i årets turnering.

När Champions League-grupperna lottades den 1 oktober häpnades många av Grupp H, där tre jättar i dagens fotbollsvärld lottades in: Manchester United, Paris Saint Germain och RB Leipzig. När de första tre omgångarna nu är slut går det också att räkna in det fjärde laget, Istanbul Basaksehir, som en av utmanarna om slutspelsplatser. Vem trodde det på förhand?

Medan Manchester United gick rent i de två första omgångarna mot PSG borta och Leipzig hemma, tog det stopp i Istanbul. Där lämnade United öppna spjäll i laget, vilket ordnade två kontringsmål för Istanbul Basaksehir.

En del talar för att Manchester United ställer upp med en relativt liknande elva som sist i Istanbul. En elva som inte är vana med att spela ihop, och som hade ett uselt försvarsspel senast. Samtidigt så är Manchester United ett vasst lag offensivt och kommer kunna borra sig igenom Basaksehirs relativt låga försvarsspel. Men United behöver se upp för sin naivitet bakåt och sin underskattning.

Senegalesen Demba Ba var matchens gigant förra omgången. Han har även sedan tidigare en historia av att göra mål på United, bland annat när han gjorde ett klassmål för Chelsea till 1-0 i FA-cupen 2013. Om han inte gör målet själv ikväll, så assisterar han. Men förutom Demba Ba så är Basaksehir långt ifrån något dussingäng. Man har bland annat den tidigare Manchester United-ytterbacken Rafael, som nog gärna trasslar dit en boll. Eller varför inte den tidigare Liverpool-backen Martin Skrtel, som vet allt om att möta Manchester United.

Därför har jag valt att spela att båda lagen gör mål till 2.04 gånger pengarna hos William Hill.

Speltips: BLGM

Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Här är några orsaker till detta:

  • Manchester Uniteds naiva försvarsspel

  • Manchester Uniteds offensiv

  • Basaksehirs stjärna: Demba Ba

Spela att båda lagen gör mål hos William Hill

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Hampus Kjellberg – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här