MATCH: Juventus – Barcelona

 SPELTIPS: Över 2.5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 21:00 28/10

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: William Hill

 Odds

1.80
SPELA HÄR!

Vilken match vi kommer att bjudas på i Champions Leagues andra omgång. Två av världens kanske bästa lag ska ställas mot varandra. Giganterna Juventus mot Barcelona, där i stort sett alla rubriker inför matchen har varit kommer Ronaldo hinna bli spelklar eller inte? Han är fortsatt isolerad efter att ha drabbats av covid-19, men Juventus hoppas in i det sista att Ronaldo ska bli spelklar. 

Båda lagen kommer från svaga prestationer i ligan senast där Juventus endast fick kryss på hemmaplan mot Verona. Barcelona å andra sidan åkte rejält på pumpen när man föll i El Clasico med 3-1.

Det är två lag fyllda med världsstjärnor som kommer göra upp på Juventus Stadium. Men det kan även bli en match utan en av det allra största, Ronaldos senaste coronatest visade positivt och hans sista test kommer att göras kort in på matchstart, skulle det visa negativt så finns det möjlighet för Ronaldo att delta i matchen. Vilken match i matchen de kommer bli då mellan Ronaldo och Messi, de två bästa fotbollsspelarna i världen.

Ser man på lagens senaste prestationer så var det inga vidare insatser från något av lagen, glädjande dock för båda är att det är talangerna som klivit fram och visat vägen. I Juventus var det den svenska supertalangen Dejan Kulusevski som stack ut och i Barcelona var det unga anfallstalangen Ansu Fati som visade att han vill ha en startplats bredvid Messi i Barcelona-anfallet.

Båda lagen kryllar som sagt av kvalitét men där försvarsspelet varit den biten som varit svajig. Tittar man då på båda lagens offensiva kvaliteter så inser man att detta kan bli en väldigt underhållande och målrik match. Barcelonas offensiv med Messi, Griezmann, Fati och Dembelé är en offensiv som kan skapa oreda i alla försvar men även Juventus stoltserar med ett gäng högkvalitativa spelare i offensiven som Ronaldo, Morata, Kulusevski och Dybala.

Jag tror vi kommer få se två lag som verkligen inte vill förlora den här matchen och gå offensivt. Där individuella prestationer från spelarna kommer vara det som fäller avgörandet. I möten där lagen är så pass skickliga och jämna är det prestationer utöver det vanliga från spelare som brukar vara det som tippar över till fördel till ens egna lag.

Speltips: Över 2.5 mål i matchen

Jag väljer att spela på över 2.5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Kommer Ronaldo få spela eller inte är frågan?

  • Det kryllar av världsstjärnor i båda lagen

  • Båda lagen kommer från svaga insatser till den här matchen, båda är ute efter revansch!

Spela Barcelona som vinnare hos William Hill

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här