Foto: Bildbyrån

PSG toppar Ligue 1 med 59 poäng och vann sin Champions League-grupp före Liverpool på andra plats. På sex matcher bombade man in 17 kassar och när man inför åttondelsfinalerna lottades mot Manchester United var det nog många engelsmän som suckade av besvikelse. Men det var innan man gjorde sig av med The Special One och tog in klubbens legendariska super-sub – norrmannen Ole Gunnar Solskjaer. 

Match: Manchester United – PSG | Speltips: United DnB | Odds: 1.66 | Units: 2/5 | Spelbolag: Betsson | Spelstopp: 21:00

Under Solskjaers ledning har Red Devils en förlust och nio vinster på dom tio senaste fighterna. Även om det är en bit kvar upp till ledande tvillingklubben från Manchester är man med och hugger från en fjärdeplats. United är numera ett helt nytt lag. När bollen sparkas igång på tisdag kväll kommer Solskjaers mannar vara tillräckligt fyllda med självförtroende för att sno åt sig poäng. Mittfältsdirigenten Paul Pogba har under senaste tiden visat upp en sällan skådad form, vilket varit en högst bidragande orsak till Uniteds fina facit.

Med Neymar borta och Cavani orsäker till start brottas PSG med betydande avbräck. PSG ska vanligtvis vara numret för stort för engelsmännen, men med tanke på det just nämnda skadeläget, Uniteds fina form och returmötet i Paris kommer den viktigaste uppgiften på Old Trafford bli att inte blotta sig bakåt. Samtidigt kommer United göra vad dom kan (läs: ösa på framåt) för att ta med sig ett bra resultat till den franska huvudstaden i början av mars.

Med draw-no-bet till 1,66 på United kan vi jobba in ettan och samtidigt sitta tryggt i båten om anfallsspelet skulle låsa sig.

Speltips: United DNB till 1,66 hos Bettsson

  • United i fin form med nio vinster på tio senaste
  • Paul Pogba är stekhet samtidigt som Neymar saknas i PSG
  • PSG kommer inte vilja blotta sig inför returmötet i Paris
Rygga United DnB till 1.66 hos Betsson!

Alla speltips på vmhockey.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Alexander Carlsson – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här