Foto: Bildbyrån

Arsenal är det favoritlag som satt sig i den tuffaste sitsen efter uddamålsförlusten med 1-0 borta mot vitryssarna Bate Borisov förra veckan. Ett lag som Arsenal ska i vanliga fall inte ha några problem att lösa detta när det nu är dags för returen hemma på Emirates – men man vet aldrig. Det vi vet är att vitryssarna kommer stånga sig blodiga för att försvara sin ledning. Får inte London-laget in ett tidigt ledningsmål är det möjligt att frustrationen kommer visa sig i form av gula kort. 1,64 på över 3.5 kort hos Betsson är därför dagens bästa spel. 

Match: Arsenal – Bate Borisov (Europa League) | Speltips: Över 3.5 kort | Odds: 1.64 | Units: 1/5 | Spelbolag: Betsson | Spelstopp: 18:55

1-0 resultatet senast ger Bate Borisov möjlighet att skrälla. Noll bortamål för Arsenal gör att det räcker med en snabb kontring och en turlig studs för att vitryssarna ska ha ett ännu bättre läge att slå ut förhandsfavoriten. Men för att det ska vara möjligt gäller det att man först och främst tar hand om defensiven. Som alla förstår kommer Arsenal vara det bollförande laget och vi kan nog vänta oss upp mot 80 – 20% i bollinnehav, vilket gör att det är en tuff defensiv uppgift som väntar gästerna.

Senast hade Bate Borisov tre gula gjort och Arsenal ett. Dessutom drog Alexandre Lacazette på sig ett rött. Med tanke på vad som står på spel ser jag ingen anledning till varför det skulle bli färre idag. Bate Borisov kommer få jaga i 90 minuter och vi vet hur det brukar sluta. Skulle inte Arsenal få in ett snabbt ledningsmål är det möjligt att frustrationen tar ut sin rätt och domare Alberto Undiano är tvungen att rycka i bröstfickan även för dem.

På tal om Alberto Undiano: Den spanska visselblåsaren har på senaste tiden gett ut i genomsnitt på 3.6 kort per match, där sex av åtta matcher gått över linan. Fortsätt med det Alberto, fortsätt med det!

Speltips: Över 3,5 kort i matchen

Jag väljer att spela på att det delas ut 3,5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Bate Borisov kommer behöva jaga mycket boll
  • Arsenal riskerar att bli frustrerade om ett tidigt ledningsmål inte kommer
  • Domare Alberto Undiano tvekar inte när det kommer till att ge ut gula kort
Rygga Över 3.5 kort till 1,64 hos Betsson!

Alla speltips på vmhockey.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.