MATCH: Malmö FF – Lugano

 SPELTIPS: Malmö över 1.5 mål

 SPELSTOPP: 19:00 23/10

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: No Account Bet

Odds

2.02
SPELA HÄR!

Europa League återvänder till Sverige och Malmö stadion. Hemmalaget tar emot schweiziska Lugano. Malmö behöver ta poäng för att inte glappet mellan mellan Malmö och topp två placeringarna blir för stor. 

Malmö kommer till den här matchen med en svidande förlust i bagaget. Bortaförlusten mot Hammarby gjorde att laget tappade förarsätet i racet om SM-guldet och måste nu snabbt ställa om fokuset. Laget har inlett Europa spelet med en förlust och ett kryss och ligger efter två omgångar trea i gruppen. Även bortalaget Lugano har inlett på samma sätt med ett en förlust och ett kryss.

Lugano har haft en tung start i ligaspelet och man har på elva omgångar bara skrapat ihop 10 poäng och ligger tredje sist i ligan. Bortaspelet har varit ett spöke för Schweizarna och man har i liga och Europaspelet tre vinster på nio matcher.

Lagen är på pappret två jämbördiga lag där jag skulle ge Malmö ett litet övertag men oddset på 1×2 är lite missvisande där Malmö är väldigt klara favoriter. Något som jag tycker är mer lockande är att Malmö gör över 1.5 mål i matchen. Det är nästan alltid målgaranti när Malmö spelar på hemmaplan. Laget har klivit av planen endast tre gånger de senaste 50(!) matcherna utan att göra mål.

Det är även kvällar som dessa när Malmö ska lyfta sig extra som Marcus Rosenberg brukar kliva fram. Han fullkomligt älskar dessa matcher och brukar leverera.

Malmö kommer vara det spelförande laget även utan frånvarande Andreas Christiansen på planen så ska hemmalaget vara de som driver bollen. Med hemmapubliken i ryggen kommer man dundra på från start, två mål ska inte vara en omöjlighet för Malmö att lösa och oddset 2.02 på över 1.5 mål hos No Account Bet är ett bra odds.

Speltips: Malmö över 1.5 mål

Jag väljer att spela på Malmö över 1.5 mål. Här är några orsaker till detta:

  • Malmö FF är starka hemma på Stadion

  • Malmö har gjort mål i 24 av sina 25 senaste hemmamatcher

  • Lugano är inte alls lika bra på bortaplan som på sin hemmaarena

Spela Malmö över 1.5 mål hos No Account Bet

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här