MATCH: Rennes – CFR Cluj

 SPELTIPS: BLGM

 SPELSTOPP: 21:00 24/10

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Yobetit

Odds

2.00
SPELA HÄR!

Europa League rullar vidare och i Grupp E där Rennes tar emot Cluj så tampas fyra lag där alla vinner över alla. Tre poäng kan göra skillnaden på om man övertar första platsen eller hamnar på sista platsen. 

Rennes är ett lag som spelar en fin offensiv fotboll, men har desto större problem bakåt och blir således straffade en hel del i sina matcher. Idag tar man emot CLUJ som håller fokus på försvarsspelet, men som har visat en hel del offensiva kvalitéer.

Denna säsong har man satsat lite mer och även gjort en hel del riktigt bra matcher. I Europa League vann man den första omgången när italienska Lazio kom på besök. Denna gång åker man till Frankrike i en match man behöver ta poäng för att vara med och tampas om slutspelsplatserna.

Senast spelade man mot Celtic borta och förlorade med 2-0, men det fanns en hel del tillfällen man kunde gjort ett mål. Mot Rennes lär ytorna vara desto mer öppna då Rennes inte riktigt har hittat helt rätt i sitt försvarsspel. Rennes har i sina sju senaste matcher släppt in minst ett mål och i Europa League har man ett kryss och en förlust, båda matcherna har båda lagen gjort mål.

Inför kvällens möte kommer man fortsätta gå framåt och man lär också göra ett mål. Så snart första målet är gjort kommer matchen öppna sig och Cluj som presterat bra och jagar slutspelsplats lär inte åka hem med 0 mål i bagaget.

Speltips: Båda lagen gör mål

Jag väljer att spela på BLGM. Här är några orsaker till detta:

  • Rennes har släppt in minst ett mål i 9 av sina 10 senaste hemmamatcher

  • Rennes är pressade av den svaga starten man fått i Ligan och behöver en vinst för återfå förtroendet hos supportrarna.

  • Cluj är inne i en formsvacka på bortaplan med sex raka utan vinst, här krävs förändring om laget ska vara med och slåss i Europa League

Spela BLGM hos Yobetit!

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här