MATCH: Juventus – Atletico Madrid

 SPELTIPS: Juventus vinner

 SPELSTOPP: 21:00 26/11

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: 888sport

 Odds

2.12
SPELA HÄR!

Champions League är tillbaka och nu ska omgång 5 i grupperna avgöras. Under tisdagskvällen väntar en gruppfinal i grupp D. Ettan Juventus ställs mot tvåan Atletico Madrid. 

Italien mot Spanien, två giganter ska ställas mot varandra. Juventus som trummar på i Serie A och toppar tabellen kan vid seger mot Atletico Madrid även säkra förstaplatsen i Champions League gruppen.

Atletico Madrid ligger på en fjärde plats i den spanska ligan och det är spelet på bortaplanen som varit lagets svaghet, endast 2 segrar på 7 matcher har det blivit i ligan. Det är även på bortaplan i Champions League som Diego Simones lag har haft en del problem. Atletico är ett svårslaget lag men har under säsongen spelat alldeles för många matcher oavgjort för att laget ska kunna vara nöjda med sin inledning av säsongen.

Juventus får även ett välkommet tillskott till den här matchen då Cristiano Ronaldo är tillbaka i truppen efter att ha missat den senaste matchen. Med Ronaldo i truppen får Juventus ytterligare en dimension i sitt spel och är det något Ronaldo kan så är det att göra mål på Atletico Madrid. Under sin tid i Real Madrid gjorde han 22 mål mot Madrid och är den spelare som genom tiderna har gjort mest mål i mötena mellan lagen.

Det är två bra lag som ställs mot varandra men där jag tycker hemmalaget har en lite mer spets i laget och fördelen med att spela på hemmaplan för Juventus kommer väga tungt. Med Juventus styrka på hemmaplan och Atleticos svajiga bortaspel tycker jag att hemmavinst till oddset 2.12 hos 888sport är ett spel med bra värde.

Speltips: Juventus vinner matchen

Jag väljer att spela på Juventus vinner matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Juventus har 9 raka segrar på hemmaplan

  • Cristiano Ronaldo är frisk och tillbaka i Juventus

  • Atletico Madrid har inte imponerat på bortaplan under säsongen, laget har inför den här 5 raka matcher utan vinst på bortaplan

Spela Juventus som vinnare hos 888sport

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här