MATCH: Valencia – Chelsea

 SPELTIPS: 1X

 SPELSTOPP: 19:00 27/11

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: Mr Green

 Odds

1.78
SPELA HÄR!

Grupp H i Champions League rullar in i slutspurten, gruppen är ett riktigt getingbo med tre lag på 7 poäng. Valencia, Ajax och Chelsea har alla möjligheten att ta sig vidare. Lille har än så länge varit gruppens slagpåse och ligger sist med 1 poäng utan möjlighet till avancemang. 

Chelsea och Ajax har fördelen när det återstår två matcher kvar av gruppen att fortfarande ha Lille kvar att möta. Valencia har ett tuffare spelschema där Chelsea väntar först och sedan Ajax på bortaplan i sista omgången. 

Detta gör att onsdagskvällens match blir extra viktig för hemmalaget. Tre poäng hade satt klubben i förarsätet inför sista omgången, medans förlust gör att vidare avancemang kommer bli otroligt svårt och nå. Ett kryss skulle kunna vara ett okej resultat om laget vinner sin sista match på bortaplan mot Ajax. 

Chelsea har inte en lika jobbig sits även fast laget också har 7 poäng. Kryss i den här matchen och laget har allt i egna händer inför sista omgången mot Lille. Så Chelsea behöver inte känna sig tvingade att vinna den här matchen för att riskera att åka ut och kan därför spela mer defensivt och avvaktande. 

En förlust för Chelsea gör dock att klubben måste förlita sig på att Ajax och Valencia inte spelar kryss i sista matchen förutsatt att Chelsea själva vinner sin sista match. 

Förutsättningarna inför matchen är inte optimala för något av lagen, flera skador på spelare och framförallt hemmalaget har tunga namn på skadelistan. Men jag tycker ändå att spelbolagen har satt Chelsea som orimligt höga favoriter i den här matchen. Valencia vann mötet senast lagen möttes på bortaplan och hemmalaget är starka på hemmaplan. Sedan att Chelsea är nöjda om de får ett kryss i den här matchen gör att spelet 1x i matchen till oddset 1.78 hos Mr Green är ett spel som jag tycker är väldigt intressant. 

Speltips: 1X

Jag väljer att spela på 1X i matchen Här är några orsaker till detta:

  • Chelsea är på tok för höga favoriter hos spelbolagen

  • Valencia vann mötet mellan lagen på Stamford Bridge för två månader sedan

  • Chelsea är nöjda med ett kryss i den här matchen. Valencia behöver trycka på mer framåt och gå för tre poäng.

Spela 1X i matchen hos Mr Green!

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här