MATCH: Malmö – Dynamo Kiev

 SPELTIPS: Malmö vinner

 SPELSTOPP: 21.00 28/11

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: 888sport

Odds

3.00
SPELA HÄR!

Sista hemmamatchen i gruppspelet för Malmö FF, en speciell match då det även är Marcus Rosenbergs sista framträdande på Malmö Stadion. 

Malmö FF kommer till den här matchen med fräscha ben då lagets säsong annars är över och har helt kunnat fokusera på avslutningen av Europa League. Bortalaget Kiev är mitt uppe i säsongen och spelade i måndags match mot Mariupol som laget vann med 3-0.

Tabellen i Europa League är otroligt jämn Malmö ligger trea på 5 poäng och Kiev och Köpenhamn ligger etta och två med 6 poäng vardera, så alla poäng är otroligt viktiga nu i avslutningen för att kunna ta sig vidare från gruppspelet.

Matchen kommer även vara speciell för Malmö FF och supportrarna, det är nämligen den sista gången som Malmö FF legendaren Marcus Rosenberg kommer äntra planen som spelare, stora avtackningar och hyllningar är att räkna med och det kommer vara en känslomässig kväll för många.

Malmö förlorade matchen som spelades i Kiev efter att Dynamo avgjorde matchen sent och vann med 1-0. I den matchen tycker jag att Malmö stundtals var det bättre laget och Kiev var inte på något sätt överlägsna Malmö.

Nu ska de mötas på Malmös hemmaplan och fördelen med att spela på hemmaplan tror jag kommer vara otroligt viktigt i den här matchen. Malmö är bekväma att spela hemma och är svårslagna på stadion.

Oddsen inför matchen gör gällande att bortalaget är knappa favoriter med 2.50 i odds, men jag väljer ändå att tro på Malmö och en seger för hemmalaget till oddset 3.0 som jag hittade hos 888sport.

Marcus Rosenbergs sista match, Malmö FF kommer vilja visa upp sig från sin bästa sida och Rosenberg själv vill såklart avsluta på topp.

Speltips: Malmö FF vinner

Jag väljer att spela på Malmö FF som vinnare. Här är några orsaker till detta:

  • Malmö har fått vila och kommer fräscha till matchen

  • Malmö FF är starka på hemmaplan

  • Malmö FF måste vinna för att kliva om Kiev och ha en chans att ta sig vidare från gruppen

Spela Malmö som vinnare hos 888sport

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här