MATCH: FC Köpenhamn – Istanbul Başakşehir

 SPELTIPS: FCK vinner matchen

 SPELSTOPP: 18:55 5/8

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Campobet

 Odds

1.83
SPELA HÄR!

Europa League är tillbaka och returmötet i åttondelsfinalerna som inte kunde spelas klart till följd av covid-19 pandemin ska nu spelas klart. FC Köpenhamn tar emot de nyblivna turkiska ligamästarna Istanbul Başakşehir i en match där FCK Måste vinna för att ta sig vidare i turneringen. 

FC Köpenhamn förlorade den första av matcherna i detta dubbelmöte nere i Turkiet med 1-0, detta gör att FCK nu måste vinna för att de ska få fortsätta spela vidare i Europa League.

För Başakşehir ser det ljusare ut, laget vann nyligen sin första ligatitel och laget har till och med råd att förlora den här matchen så länge de gör mål och inte förlorar med mer än 1 mål så går Başakşehir vidare.

FCK måste med andra ord ösa framåt och samtidigt hålla koll bakåt då ett insläppt mål bakåt kan vara ödesdigert. Skulle FCK släppa in 1 mål så betyder det att man måste göra 3 mål framåt för att gå vidare.

Så med tanke på att Başakşehir kan ligga och bevaka och slå på kontringar. Så kommer vi troligtvis få se en matchbild där hemmalaget kommer äga bollen och spelet.

Jag tror att FCK kommer lösa en vinst i den här matchen men frågan är om det kommer räcka till avancemang då en uddamåls seger inte kommer räcka om det inte är 1-0 och då väntar förlängning. Så mitt spel blir att FCK vinner matchen men om de tar sig vidare trotts vinsten återstår att se.

Speltips: FC Köpenhamn vinner matchen

Jag väljer att spela på FCK som vinnare. Här är några orsaker till detta:

  • FCK måste vinna matchen med tanke på att laget förlorade med 1-0 i första mötet

  • Başakşehir har råd att förlora med 1 mål om laget själva gör mål

  • Başakşehir är bättre på hemmaplan än på bortaplan

Spela FC Köpenhamn som vinnare hos Campobet

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här