MATCH: Lugano – Malmö

 SPELTIPS: Malmö vinner

 SPELSTOPP: 18:55 7/11

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: No Account Bet

 Odds

2.60
SPELA HÄR!

Allsvenskan är över för Malmö och laget slutade på en andra plats bakom Djurgården. En besvikelse då man siktade på att vinna ligan, men nu kan laget istället rikta allt fokus på Europa League och försöka ta sig vidare från gruppen. Första hindret är Lugano på bortaplan. 

Lagen möttes på Malmö Stadion för två veckor sedan där Malmö vann mötet med 2-1. Malmö var lite skakigt efter att laget tog ledningen snabbt med 2-0 men höll undan och kunde plocka med sig alla tre poängen. Malmö visade dock i den matchen att man är ett bättre lag än vad Lugano är och jag tror Malmö även kommer vinna i bortamötet.

Lugano har rent ut sagt spelat uselt den här säsongen på hemmaplan, ingen seger på sex hemmamatcher i ligan och laget ligger farligt nära kvalplats nedåt i tabellen. Spelet har inte alls stämt för Lugano under säsongen. Europa league har inletts med att man förlorade borta mot FC Köpenhamn och sedan spelade 0-0 hemma mot Dinamo Kiev och senast förlusten mot Malmö. Hemmamatchen mot Kiev klarade sig Lugano utan förlust med nöd och näppe i en match där Kiev borde ha vunnit sett till chanserna laget skapade.

Malmö toppar Grupp B med sina fyra inspelade poäng på tre matcher i och har vid seger i den här matchen ett riktigt bra utgångsläge för att ta sig vidare från gruppen.

Bortalaget kommer sakna Anders Christiansen och Frans Brorsson är tveksam till spel, även hemmalaget har skadebekymmer och sex spelare är antingen helt borta från spel eller tveksamma till start.

Jag tror att Malmö kommer vinna den här matchen på att man är ett bättre lag än Lugano och oddset på en Malmö seger hos No Account Bet är 2.60 vilket helt enkelt är ett för bra odds för att inte spela tycker jag.

Speltips: Malmö vinner

Jag väljer att spela på att Malmö vinner. Här är några orsaker till detta:

  • Lugano har inte alls fått till de på hemmaplan och ingen seger än så länge under säsongen

  • Malmö har bara Europa att fokusera på nu när allsvenskan är över

  • Malmö är ett bättre lag än Lugano

Spela Malmö som vinnare hos No Account Bet

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.