MATCH: Malmö FF – Ballymena United

 SPELTIPS: Båda lagen gör inte mål + Över 2,5 mål

 SPELSTOPP: 11/7

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: 888Sport

 Odds

1,88
SPELA NU

En snabb titt på kvällens omgång i kvalet i Europa League och ögonen fastnar snabbt på Malmö FF – Ballymena United, där gästerna kommer ha det otroligt svårt. Båda lagen gör inte mål + Över 2.5 mål spelas därför till 1,88 hos 888Sport. 

Denna kära Spelskapar-funktion som 888Sport erbjuder. Är den inte härlig? Matchen mellan allsvenska serieledaren Malmö FF och nordirländska Ballymena United, som på Wikipedia beskrivs som ”semiprofessionellt”, hade rent oddsmässigt kunna bli ett riktigt sömnpiller om vi inte tillåtits kombinera spel. Malmö är stora, för att inte säga gigantiska, favoriter och betalar i skrivande stund 1,02 gånger pengarna hos 888Sport.

Med ett sånt stort favoritskap och en hemmapublik i ryggen ska inte Ballymena United tillåtas göra ens ett mål. Malmö behöver ett bra resultat ikväll för att kunna använda returmötet på torsdag nästa vecka till att rotera i truppen. Med en stundande seriefinal mot Djurgården på söndag och match igen mot Sirius nästa torsdag gäller det att MFF-tränaren Uwe Rösler matchar sitt lag på ett sätt som låter spelarna återhämta sig.

Nyckeln – en bra marginal att luta sig tillbaka på

Nyckeln blir att vinna med tre till fyra bollar ikväll och på så sätt ha en god marginal att luta sig tillbaka på i returmötet. Spelkombinationen Båda lagen gör inte mål + Över 2,5 mål lämnar det såklart öppet för att Ballymena ska vara laget som gör mål och vinner med minst tre bollar, men det händer ju inte.

Tipset är 3-0 till Malmö FF. Förhoppningsvis får vi se en kontrollerad match där Malmö äger runt 80% av bollinnehavet och undviker att släppa till lägen bakåt.

Speltips: Båda lagen gör inte mål + Över 2,5 mål

Jag väljer att spela på att bara ett eller inget lag gör mål och att det blir minst tre mål i matchen för att:

  • Storfavoriten Malmö FF behöver ett bra resultat för att ladda om inför söndagens seriefinal

  • Ballymena har redan avslutat ligasäsongen och slutade på en svag fjärdeplats i nordirländska ligan

  • Nivåskillnaden är så stor att till och med Ballymena gått ut i media och sagt att man inte räknar med avancemang

Rygga kombon hos 888Sport!

Alla speltips på Fotbollsresultat.com är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Alexander Carlsson – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här